Beeclean logo

Zakelijk klant worden?

085 486 6215

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

professionele schoonmaakdiensten voor uw huis en bedrijf.

Liever direct contact via Whatsapp? Klik hier!

beeclean is een professioneel schoonmaakbedrijf dat écht betrokken is bij uw opdracht!

Uw professionele schoonmaakbedrijf

Beeclean is uw professionele partner in schoonmaken. Wij zijn er trots op onze klanten kwaliteitsdiensten aan te bieden. Onze missie is ervoor te zorgen dat uw huis en bedrijf een schone, veilige en gezonde omgeving zijn voor u, uw gezin en collega’s. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten, variërend van eenmalige dieptereiniging tot periodieke schoonmaakplannen. Ons team van ervaren professionals is opgeleid om aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen te voldoen. Met Beeclean kunt u er zeker van zijn dat uw huis of bedrijf elke keer vlekkeloos wordt schoongemaakt.

Ons schoonmaakbedrijf eenmalig inschakelen

Het kiezen van een goed schoonmaakbedrijf kan soms lastig zijn, vooral wanneer u alleen maar eenmalig iets wilt laten schoonmaken. Bij ons bent u aan het juiste adres! Door jarenlange ervaring weten onze vakkundige professionals precies wat er nodig is om elke ruimte grondig te reinigen, en dit tegen betaalbare tarieven.

Met eenmalige schoonmaakdiensten garanderen wij u maximaal resultaat in korte tijd. Of het nu om eenvoudige dagelijkse taken of grote projecten gaat, met behulp van onze gespecialiseerde reinigingsmiddelen, moderne schoonmaakapparatuur en professionele medewerkers zorgen we voor de allerbeste resultaten. U kunt rekenen op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau dat we standaard leveren aan klanten met een schoonmaak abonnement.

Ons flexibele schoonmaakbedrijf kan snel reageren wanneer situaties zich voordoen waarbij streng sprake moet zijn van hygiëne. We kunnen niet alleen specifieke ruimtes proper maken, maar ook algemene hygiëne diensten verlenen.

ons schoonmaakbedrijf maandelijks inschakelen​

Wilt u iedere maand gebruik maken van onze schoonmaakdiensten? Dan kunt u een abonnement afsluiten bij Beeclean. Met onze maandelijkse schoonmaakdiensten helpen wij u met al uw hygiëne behoeften op lange termijn basis. We kunnen niet alleen specifieke ruimtes proper maken, maar ook algemene hygiëne diensten verlenen zoals luchtreinigers installeren. Uiteraard houdt dit alles rekening met de voortdurende strikte veiligheids- en gezondheidsrichtlijnen.

Door maandelijks gebruik te maken van onze diensten, bent u niet alleen voordeliger uit, maar bent u ook altijd zeker van een schone omgeving. Ons team houdt uw ruimte schoon en gezond. Beeclean is altijd beschikbaar om u te helpen met al uw schoonmaak behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze eenmalige diensten of diensten op abonnementsbasis!

Schoonmaakbedrijf

Aanbod schoonmaakdiensten

Bij Beeclean kunt u terecht voor verschillende schoonmaakdiensten, zoals:

  • Dagelijkse reiniging
  • Geur- en aanslag verwijderen
  • Gevel schoonmaak
  • Ontgeuren
  • Specialistische reiniging
  • Dieptereiniging

Dagelijkse reiniging
Wanneer u een dagelijkse schoonmaakdienst nodig heeft, staat ons team klaar om naar uw locatie te reizen en topresultaten te leveren. Onze moderne apparatuur zorgt voor maximale efficiëntie en kwaliteit, terwijl onze getrainde professionals ervoor zorgen dat elk detail wordt verzorgd voor optimale resultaten.

Geur en aanslag verwijderen
Als u een hardnekkige geur of kalkaanslag heeft, is ons team er om u te helpen. Een onaangename geur is natuurlijk nooit fijn. Zeker bij binnenkomst in een ruimte is het belangrijk om altijd aangename geuren te hebben. Ons team van experts kan snel en effectief alle soorten geuren verwijderen, van rook tot urine van huisdieren en meer.

Gevelreiniging
Wanneer uw gevel na verloop van tijd vuil wordt of verkleurd, kunnen onze specialisten helpen om ze weer te laten stralen. Het laten reinigen van de gevel is noodzakelijk, aangezien u hiermee flinke kosten kunt besparen.

Ontgeuren
Heeft u een onaangename geur in uw huis of kantoor? Onze ontgeuring diensten kunnen helpen om snel en effectief af te rekenen met nare geurtjes. Wij gebruiken verschillende natuurlijke producten die veilig zijn voor gezinsleden, huisdieren en het milieu.

Gespecialiseerde reiniging
Als u iets meer nodig heeft dan alleen de dagelijkse schoonmaak, bieden wij gespecialiseerde reiniging aan. Van tapijtreiniging tot glasbewassing, ons team kan u helpen met al uw behoeften.

Diepte reiniging
Als u een dieptereiniging van een hele ruimte of slechts delen ervan nodig heeft, is Beeclean er voor u. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en moderne apparatuur om elke keer maximale efficiëntie en uitstekende resultaten te garanderen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact

Heeft u vragen over ons schoonmaakbedrijf, of heeft u andere vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Mail naar info@beeclean.nl of neem telefonisch contact met ons op 085 486 6215. Iedere dag zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u liever langskomen bij ons op kantoor om de schoonmaakwerkzaamheden te bespreken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom. Adres: Schakelstede 60, 3431 HE Nieuwegein. Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Neem een kijkje op Trustoo.

×

Hey! Welkom bij Beeclean! Je kan direct contact met ons opnemen via WhatsApp voor een offerte!

× Vraag gelijk een offerte!