Beeclean logo

Zakelijk klant worden?

085 486 6215

Vraag direct een offerte aan

professionele schoonmaakdiensten voor uw huis en bedrijf.

Liever direct contact via Whatsapp? Klik hier!

beeclean is een professioneel schoonmaakbedrijf dat écht betrokken is bij uw opdracht!

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Bent u opzoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Nieuwegein? Zoek dan niet verder dan Beeclean. Wij van Beeclean zijn al jaren een betrouwbare partner in schoonmaakwerkzaamheden voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Als schoonmaakbedrijf Nieuwegein beschouwen wij Nieuwegein als een van de belangrijkste steden waar we onze werkzaamheden uitvoeren. Kortom, wilt u een schoonmaakbedrijf die uw schoonmaak zorgen wegneemt, u een hoop tijd bespaart en u professionele schoonmaakdiensten levert? Neem dan direct contact op met Beeclean. Bel direct 085 486 6215 en maak een afspraak!

Onze specialisten - schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Schoonmaken is een belangrijk vak. Dit komt omdat een schone omgeving kan bijdragen aan het behouden van een schone leef en/of werkomgeving, veiligheid, productiviteit, comfort en de levensduur van meubels en apparatuur. Om deze redenen werken wij van Beeclean alleen met vakkundige professionals die schoonmaken serieus nemen. Onze medewerkers zijn betrouwbare en gekwalificeerde schoonmakers die met veel enthousiasme en energie uw kantoor, bedrijfspand of woning, volledig onder handen nemen. Daarnaast hebben wij een vast contactpersoon waar u regelmatig contact mee kunt opnemen voor periodieke reinigingsdiensten. Dit contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt als er vragen of onduidelijkheden zijn. 

Schoonmaak in Nieuwegein

U kunt ons schoonmaakbedrijf Nieuwegein inschakelen voor verschillende werkzaamheden. Naast het schoonmaken van kantoren, bedrijfspanden, scholen, winkels en portieken, voeren wij opdrachten uit voor bedrijven die met bouwprojecten bezig zijn. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor verschillende specialistische onderhoudswerkzaamheden zoals, bouwservice, vloeronderhoud, portiek/trappenhuis onderhoud en tapijtreiniging.

 

Heeft u voor een goed schoonmaakbedrijf Nieuwegein helemaal afgezocht? Bent u specifiek op zoek naar een goede glazenwasser? Dan kunt u ook hiervoor contact opnemen met Beeclean. Alle onderhoudswerkzaamheden die wij eerder in de tekst hebben benoemt , voeren wij zowel eenmalig als periodiek uit.

Werkgebied van Beeclean

Beeclean richt zich naast Nieuwegein ook op andere steden. Zo hebben wij inmiddels tevreden klanten in Utrecht, Tiel, Zeist en Veenendaal. Zit uw bedrijf in een van deze steden gevestigd of bent u ergens in provincie Utrecht op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op. 

Schoonmaakbedrijf Nieuwegein
Schoonmaakbedrijf Nieuwegein
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact

Wilt u meer te weten komen over ons schoonmaakbedrijf Nieuwegein? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 085 486 6215 of via de mail naar: info@Beeclean.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Neem een kijkje op Trustoo.

×

Hey! Welkom bij Beeclean! Je kan direct contact met ons opnemen via WhatsApp voor een offerte!

× Vraag gelijk een offerte!