Onze Schoonmaakdiensten

Als opdrachtgever is het prettig om voor alle schoonmaakdiensten één dienstverlener in te schakelen. Voor al uw schoonmaakwensen hebben we de juiste oplossingen én de juiste mensen. Bij BeeClean kunt u terecht voor onder andere de volgende schoonmaakdiensten:

  • Schoonmaak: kantoren, industrie, recreatie, evenementen en onderwijs.
  • Opleveringen: bouwoplevering, oplevering na verbouwing/renovatie en oplevering na verhuizing.
  • Portiekonderhoud
  • Vloeronderhoud: linoleum/marmoleum, natuursteen, tapijt en beton.
  • Specialistische reiniging

Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of het contactformulier onderaan de pagina.

Ontgeuren & Specialistische Reiniging

Schoonmaken is een vak. Onze ervaren specialisten weten als geen ander om te gaan met specialistische reinigingsklussen. Van januari tot december. Met het najaar voor de deur is de tijd gekomen om nèt even die werkzaamheden voor u te doen die normaal niet gelegen komen. Van dieptereiniging sanitair tot grote keukens en het onderhoud van alle soorten vloeren. De specialisten van BeeClean lossen het voor u op!

Nicotineaanslag & Rooklucht

Als je ooit in de woning van een intensieve roker bent geweest, zijn twee dingen je waarschijnlijk opgevallen: een distinctieve sigarettengeur en (als er genoeg in de woning is gerookt) gelige, soms ietwat plakkerige muren. Wij bieden diverse oplossingen voor het verwijderen van nicotineaanslag en rooklucht. Hieronder zullen wij kort uitleggen hoe deze problemen ontstaan en wat er aan gedaan kan worden. Tevens zullen wij uitleggen wanneer nicotineaanslag zelf verwijderd kan worden, of wanneer dit beter overgelaten kan worden aan een professioneel bedrijf als het onze.

Duivenpoep

Iedereen, en vooral degenen met een balkon, heeft er weleens mee te maken gehad: duivenpoep. Met de toename van de angst voor ziektes en virussen die overgebracht kunnen worden door dieren, is het goed om te weten hoe gevaarlijk duivenpoep nou werkelijk is. Is duivenpoep gevaarlijk voor mensen? En hoe kan je duivenpoep verwijderen op een veilige manier? Laat dit maar aan ons over!

Hoarding

Verzamelwoede schoonmaak behelst het opruimen, schoonmaken en reinigen van een woning die is overgenomen door verzamelwoede, verzamelzucht, of de term waarmee de meeste mensen bekend zijn (door tv): ‘hoarding’. Verzamelwoede kan omschreven worden als een moeite om bezittingen weg te gooien of weg te geven door een aanhoudend idee dat deze bezittingen nodig zijn. In andere woorden, iemand met verzamelwoede zal compulsief voorwerpen verzamelen en deze in zijn woning opslaan totdat alles vol staat tot aan het plafond.

Wanneer de persoon met de verzamelwoede eraan toe is om te beginnen met schoonmaken, kan het vaak een lang, vermoeiend en stressvol proces zijn. Personen die betrokken zijn bij het schoonmaakproject hebben een strategie nodig om de woning schoon te maken – de beste oplossing is vaak om het gehele project af te breken in diverse, kleinere meer handelbare projecten.

Het schoonmaken van een woning die overgenomen is door verzamelwoede is iets waar absoluut durf voor nodig is. Al onze medewerkers betreden de woning altijd beschermend van top tot teen in beschermende werkkleding, en met de juiste professionele materialen en middelen om de ruimte schoon te maken en reinigen.

Wietplantage ontruiming

Heeft u zojuist een hennepkwekerij ontdekt? Laat BeeClean de wietplantage geheel ontruimen. Een hennepplantage in uw woning of bedrijfspand kan veel schade en ellende teweeg brengen. Wij kunnen u ondersteunen wanneer u deze illegale wietplantage wilt ontruimen. Wanneer u de politie inschakelt, zullen enkel de planten vernietigd worden. Veelal zijn de huurders niet aanwezig of zitten deze vast. Vaak blijft u dan achter met een onverhuurbare ruimte of een onveilige bedrijfsruimte of woning. Indien u ons de ongewenste hennepkwekerij laat ontruimen, zorgen wij weer voor een veilige, leefbare bedrijfsruimte of woning.

Waterschade

Heeft u waterschade? Heeft een stortbui ervoor gezorgd dat er een overvloed aan water is, wat woning of bedrijfspand is binnengedrongen? Is de riolering verstopt?

Lekkage of overstroming, klein of groot, zorgt niet alleen voor overlast, maar kan ook veel schade veroorzaken aan woning, winkel, kantoor of bedrijfspand.

Om de waterschade te beperken moet er snel worden gehandeld. De oorzaak moet worden gevonden en verholpen om de schade zoveel mogelijk te beperken. Water wordt weggepompt, meubels en andere spullen worden verplaatst, en het risico op gevolgschade zoveel mogelijk wordt beperkt.

Wanneer er niet snel en goed genoeg wordt gehandeld kan waterschade veel meer overlast geven. Er kunnen problemen ontstaan met de luchtkwaliteit binnen, de groei van schimmel en meeldauw en een onaangename geur in vloeren, muren en plafonds. Uiteindelijk kan dit tot gezondheidsklachten leiden.

Op langere termijn ontstaat er schade aan de structuur en fundering van een gebouw. Na langere tijd zal het water geabsorbeerd worden in de vloeren, muren en plafonds. Dit kan tot bouwtechnische problemen leiden.

Dus hoe langer er gewacht wordt met handelen hoe erger de schade. De luchtvochtigheid, temperatuur en de luchtcirculatie binnen moeten snel onder controle komen. Waterzuigers, dompelpompen en schrob zuigmachine verwijderen het water. Bouwdrogers en air-blowers zorgen vloeren, plafonds, muren, stucwerk en materialen snel drogen. Snel toepassen hiervan voorkomt ook onaangename geuren en de groei van schimmel en meeldauw.

BeeClean is heel snel inzetbaar bij waterschade en helpt u direct met

  • Wegpompen van water
  • Verwijderen van meubels en andere spullen
  • Voorkomen van verdere gevolgschade
  • Herstel door te beginnen met het drogen
  • Schoonmaken

Reguliere schoonmaak

Gevel & Graffiti

Is uw gevel verontreinigd, of heeft u last van graffiti? Wij zijn graag van dienst met onze specialisaties binnen de schoonmaak. Zo geniet u met onze gevelschoonmaak snel weer van een mooi onderhouden gevel, zonder graffiti en zonder vocht- en vervuilingsproblemen.

Calamiteiten

Calamiteiten zijn altijd onverwacht en onplezierig. Brand- of stormschade, wateroverlast, een explosie of een inbraak, op die momenten van chaos kunt u in het bijzonder op ons rekenen.

Overige schoonmaakdiensten

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keuken en het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf.

Vraag het aan BeeClean