Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Zeist voor dagelijks schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging of het beperken van water- of calamiteitenschade? Schakel dan de specialisten van BeeClean in. Sinds 1996 zijn we dé partner in schoonmaakwerk voor particulieren, bedrijven en instanties in Zeist en omgeving.

 • Voor zowel de zakelijke als particuliere markt
 • Allround schoonmaakbedrijf in Culemborg voorgrote en kleine schoonmaakklussen
 • Sinds 1996 uw partner op het gebied van professionele schoonmaak
 • Lean and Green en VCA-gecertifieerd
 • Gebruik van de nieuwste technieken voor grondige en milieubewustereiniging

Als ervaren en veelzijdig schoonmaakbedrijf hebben we altijd de passende oplossing voor al uw schoonmaakwerk. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Schoonmaakbedrijf BeeClean in Zeist: uw specialist in schoonmaakservice

Al sinds 1996 zorgt BeeClean voor prettige, schone en gezonde werkplekken en leefomgevingen. Aan de hand van uw wensen en onze eigen analyse, zorgen we ervoor dat we de juiste schoonmaakmiddelen inzetten voor het beste resultaat. We werken voor maatschappelijke instanties en in het bedrijfsleven, maar ook voor festivals, wooncomplexen en particulieren. We hebben uiteenlopende opdrachtgevers, zoals:

 • Particulieren
 • Bedrijven
 • Vastgoedbeheerders
 • Overheden
 • Makelaars

Schoonmaakwerk op maat

We helpen u bij schoonmaakklussen waar u zelf de tijd of de juiste middelen niet voor heeft. Geen enkele schoonmaakklus is voor ons te groot, vies of te moeilijk. Als u ons inschakelt, bekijken onze schoonmaakspecialisten de situatie en zorgen ze ervoor dat ze de beste schoonmaakdienst op maat aanbieden. We zorgen ervoor dat uw werk- of woonomgeving weer zal stralen. Tijdens al onze schoonmaakwerkzaamheden maken we uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Hiermee richten we geen schade aan aan het milieu, uw pand of uw werknemers.

Keuze uit diverse schoonmaakdiensten

U bent hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een schoonmaakspecialist in Zeist die u helpt op alle vlakken. Schoonmaakbedrijf BeeClean neemt onder andere de volgende zaken uit handen:

Milieuvriendelijk en gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Zeist

Duurzaam, veilig en milieubewust handelen zijn belangrijke thema’s in ons schoonmaakwerk. We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en werken met de Lean and Green principes om duurzaam en bewust om te gaan met het milieu. Daarnaast trainen we onze VCA-gecertificeerde specialisten zelf, om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen.

Voor vragen over onze schoonmaakdiensten of om een vrijblijvende offerte aan te vragen, neemt u contact op via het contactformulier of 085 486 6215.

Schoonmaakwerk in Zeist

Geef het schoonmaakwerk uit handen aan de specialisten van BeeClean. Dankzij meer dan 24 jaar ervaring met professioneel schoonmaakwerk in Zeist, weten we precies wat er nodig is om uw leefomgeving op een milieubewuste wijze grondig schoon te maken. Veel van onze opdrachtgevers komen uit Zeist of de omgeving van Zeist, zoals:

 • Zeist-Noord
 • Zeist-Oost
 • Zeist-West

Wilt u weten of we u van dienst kunnen zijn op uw locatie of wilt u direct een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op via onderstaande buttons. We reageren zo snel mogelijk.

Wat vonden anderen van ons?

Wij zetten de schoonmakers van BeeClean in voor schoonmaakonderhoud in ons kantoor en bij verschillende projecten. Het is een dynamisch en meedenkend bedrijf dat goed en grondig schoonmaakt. Daarnaast hebben we altijd prettig contact en schakelen zij snel. Bij onze lekkage bijvoorbeeld hebben zij erg snel gehandeld om te schade te beperken. Ik raad jullie zeker aan!

Dhr. Meeuw, Zeist

Vraag direct een offerte aan

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Zeist of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Maak gebruik van de diensten van BeeClean. We zijn hét schoonmaakbedrijf in Zeist. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via telefoonnummer 085 486 6215.

BeeClean

Uw schoonmaakspecialist sinds 1978.