Beeclean logo

Zakelijk klant worden?

085 486 6215

Vraag direct een offerte aan

professionele schoonmaakdiensten voor uw huis en bedrijf.

Liever direct contact via Whatsapp? Klik hier!

beeclean is een professioneel schoonmaakbedrijf dat écht betrokken is bij uw opdracht!

Schoonmaakbedrijf Tiel

Schoonmaakbedrijf Tiel? Dan is er geen beter schoonmaakbedrijf om te kiezen dan Beeclean! Wij van Beeclean hebben ervaring op diverse gebieden. Als u een schoonmaakbedrijf in Tiel nodig heeft voor een winkelpand, dan nemen wij de schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Met het schoonmaken van een winkelpand kunt u denken aan het periodiek reinigen van winkelmandjes en karretjes. Verder onderhouden wij dagelijks andere bedrijfspanden, kantoren, portieken, gevels, woningen en nog veel meer. Ons schoonmaakbedrijf Tiel heeft uitsluitend specialisten in dienst.

Waarom schoonmaakbedrijf Tiel?

Bij Beeclean hebben wij al jarenlange ervaring in allerlei schoonmaakdiensten, in uitlopende branches. Bij ons kunt u terecht voor eenmalig of periodiek schoonmaakonderhoud. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud in scholen, theaters, instellingen, kantoren, algemene ruimtes, portieken, Beeclean schoonmaakbedrijf Tiel biedt u schoonmaakonderhoud afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. 

 

Naast de verschillende vormen van schoonmaakonderhoud bieden wij ook ondersteunende diensten aan. Wilt u hier meer over te weten komen? Neem dan zeker contact met ons op.

Vloeronderhoud door ons schoonmaakbedrijf Tiel

De schoonmakers van Beeclean begrijpen als geen ander hoe essentieel, grondig en regelmatig vloer onderhoud uitgevoerd moet worden. Dit omvat veel meer dan alleen stofzuigen en dweilen. Zo schrobben, sprayen, opwrijven, strippen, kristalliseren en polijsten onze professionals uw vloer, daarbij voorzien wij uw vloer van een beschermlaag. Op deze manier brengen wij uw vloer weer in een optimale staat. Neem daarom contact met ons op als u behoefte heeft aan eenmalig of periodiek onderhoud.

Tapijtreiniging

Is uw tapijt vies geworden omdat u met uw schoenen ergens in bent gaan staan? Of heeft u een kop koffie omgestoten en zit er nu een vlek in het tapijt? Voor al deze gevallen kunt u Beeclean inschakelen voor een snelle, voordelige en vooral goede reiniging van uw tapijt. We zijn actief in Tiel en nog veel meer steden. Als u uw tapijt wilt laten reinigen neem dan gerust contact met ons op. 

Schoonmaakbedrijf Tiel
Schoonmaakbedrijf Tiel
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact

 

Wilt u meer te weten komen over ons schoonmaakbedrijf Tiel? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 085 486 6215 of via de mail naar: info@Beeclean.nl. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken ook over een eigen locatie waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent om langs te komen. Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Neem een kijkje op Trustoo.

×

Hey! Welkom bij Beeclean! Je kan direct contact met ons opnemen via WhatsApp voor een offerte!

× Vraag gelijk een offerte!