BeeClean is hét professionele schoonmaakbedrijf in Veenendaal en omgeving voor al uw schoonmaakklussen. We zijn gespecialiseerd in duurzame schoonmaak en maken gebruik van de nieuwste technieken, producten en materialen. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging of dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand; bij BeeClean staan we altijd voor u klaar.

  • Schakel ons in voor al uw schoonmaakwerkzaamheden, zowel zakelijk als particulier
  • We streven naar een zo duurzaam en innovatief mogelijke werkwijze
  • Door middel van de smart cleaning methode werken we ergonomisch, verantwoord én milieuvriendelijk
  • We hebben al meer dan 25 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in Veenendaal

Heeft u vragen over onze schoonmaakdiensten of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat. We helpen u graag bij al uw schoonmaakklussen!

Schoonmaakspecialist in Veenendaal

Wist u dat BeeClean al sinds 1995 werkzaam is als schoonmaakspecialist in de regio Veenendaal voor al uw schoonmaakklussen? Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in veel verschillende soorten werkzaamheden, voor verschillende soorten opdrachtgevers. Onze klanten bestaan onder andere uit:

• Bedrijven

• Evenementen

• Makelaars

• Overheden

• Particulieren

• Recreatie

• Scholen

• Vastgoedbeheerders

Maatwerk schoonmaakwerk

Bij BeeClean zijn we niet vies van een lastige of grote schoonmaakklus en daarom bieden we graag maatwerk schoonmaakwerk aan. Niet iedere opdracht is hetzelfde en niet iedere ruimte of ieder object is even vies. Daarom stellen we graag een offerte op maat voor u op, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is. We hebben onder andere ervaring met het reinigen van industriële vloeren, schoolgebouwen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen en meer. Ook in het geval van een eenmalige schoonmaakklus schakelt u onze professionals in. Met onze milieuvriendelijke producten en duurzame werkwijze zorgen we ervoor dat uw werkruimte schoon en hygiënisch is, zonder dat we schade aanrichten aan het pand, het milieu of de gezondheid van uw medewerkers.

Onze schoonmaakdiensten

Als opdrachtgever bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf, die alle schoonmaakklussen voor u klaart. De specialisten van BeeClean in Veenendaal schakelt u in voor onder andere:

• Periodieke schoonmaak van uw kantoorgebouw, schoolgebouw, evenementenlocatie, industrie of recreatie
• Een schone oplevering van een bouwplaats of woning na verbouwing, renovatie of verhuizing
• Gevelreiniging en glasbewassing
• Portiekonderhoud
• Onderhoud van vloersoorten zoals linoleum, natuursteen, tapijt en beton
• Specialistische reiniging

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Veenendaal

Bij BeeClean vinden we veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit zeer belangrijk. Om dit te waarborgen zijn al onze medewerkers goed getraind en VCA-gecertificeerd. Ook werken we zo duurzaam mogelijk en verminderen we onze CO2-uitstoot door te werken volgens het Lean and Green principe.
Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u graag meer weten over onze schoonmaakdiensten in Veenendaal en omgeving? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan door ons contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@beeclean.nl.

Duurzame schoonmaak in Veenendaal

Onze schoonmaakspecialisten helpen u graag met het duurzaam reinigen van uw pand of schakel ons in voor specialistische schoonmaak. Neem contact met ons op voor een offerte of een afspraak. We zijn al meer dan 25 jaar actief als professioneel schoonmaakbedrijf in Veenendaal en de omgeving. Benieuwd waar we werkzaam zijn? Bekijk de kaart en ons werkgebied hieronder:

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor uw schoonmaakwerkzaamheden of heeft u vragen over onze werkwijze of diensten? U neemt eenvoudig contact met ons op via 085 486 6215, info@beeclean.nl of het contactformulier onderaan deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaringen van onze klanten

Wilt u weten hoe onze klanten onze schoonmaakdiensten hebben ervaren? U leest de reviews van onze tevreden klanten in Veenendaal hieronder.

WOW – Ik ben altijd super tevreden met de service van BeeClean. Nooit een teleurstelling! Top!

Vina van Beugel

De BeeClean team verleent uitstekende service. Ze zijn altijd bereikbaar, en het werk is altijd perfect!

Stephen Cronin

Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Veenendal? BeeClean staat voor u klaar! Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 486 6215.

BeeClean

Uw schoonmaakspecialist sinds 1978.