Bent u op zoek naar een schoonmaakservice die uw vloeronderhoud uitvoert? U bent aan het juiste adres met de schoonmaakservice van BeeClean. We onderhouden linoleum, tapijt, natuursteen en beton snel en effectief. Profiteer van de voordelen van BeeClean:

  • Milieubewuste en innovatieve aanpak
  • Lean and Green en VGA-gecertificeerd
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Schoonmaakservice voor kleine en grote klussen
Offerte aanvragen

Linoleum vloeronderhoud

Het dagelijkse onderhoud van linoleumvloeren is niet heel ingewikkeld. Met reinigingsmiddel en water krijgt u de vloer redelijk gemakkelijk schoon. Toch zullen er na verloop van tijd krassen en doffe plekken ontstaan bij intensief gebruik. BeeClean helpt u graag met het grote onderhoud aan uw linoleumvloer.

Tapijt laten schoonmaken

De specialisten van BeeClean weten alles van tapijtreiniging. Hoe voorzichtig u ook bent, na verloop van tijd ontstaan vlekken in uw tapijt die niet zomaar weggaan. We helpen u graag om uw tapijt zijn frisse en verzorgde uitstaling terug te geven.

Vloeronderhoud voor beton

Betonvloeren zijn steeds populairder in woningen en bedrijfspanden. Het is van groot belang dat u uw betonnen vloer goed onderhoudt om de levensduur te verlengen. Bij BeeClean nemen we u dit onderhoud graag uit handen. Neem contact op met ons om de opties te bespreken.

Offerte aanvragen

Natuurstenen vloer

Natuurstenen vloeren onderhouden is een flinke klus. Een wekelijkse onderhoudsbeurt zorgt voor een frisse uitstraling en een langere levensduur van uw vloer. Kies ervoor om uw vloeronderhoud uit te besteden aan BeeClean en geniet langer van uw mooie natuursteen.

Neem contact op met BeeClean

Heeft u vragen over ons schoonmaakproces of wilt u direct een offerte aanvragen? Bereik BeeClean op het nummer 085 486 6215 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.