Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf om uw kantoorpand, huis of evenementenhal schoon te maken? BeeClean is dé partner voor u. Met 40 jaar ervaring in de schoonmaakbranche zorgen we voor een feilloos schone werkomgeving of huis. Profiteer van de voordelen van BeeClean:

  • Milieubewuste en innovatieve schoonmaakdienst
  • Uw schoonmaakspecialist sinds 1978
  • Allround schoonmaakdienst voor dagelijkse schoonmaak
  • Zakelijk en particulier inzetbaar

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Kantoor laten schoonmaken

Het is fijn om te werken en vergaderen in een schone en opgeruimde omgeving. Dit geeft een boost aan de motivatie en productiviteit van uw werknemers. Bovendien is een verzorgde omgeving hét affiche voor uw bezoekende klanten of leveranciers. Ontzorg uzelf en laat BeeClean uw kantoor schoonmaken tegen een voordelig tarief.

Recreatie schoonmaak

In een schone en frisse omgeving ontvangt u graag gasten. Een opgeruimde omgeving helpt uw gasten om zich thuis te laten voelen en draagt bij aan de beleving van het verblijf. Daarom is het van belang een gedegen schoonmaakbeleid te hebben. Kies voor BeeClean om uw gasten de beste beleving te bieden.

Industriële locatie schoonmaken

BeeClean is uw partner voor het schoonmaken van industriële locaties. Door ruime ervaring in de schoonmaakwereld, maken we elke ruimte efficiënt en nauwkeurig schoon. Ontzorg uzelf en uw werknemers en kies voor een effectieve aanpak om uw industriële omgeving in de beste conditie te houden.

Offerte aanvragen

Schoonmaak voor onderwijs

Het schoonhouden en opruimen van klaslokalen is een vak apart. De schoonmaak moet grondig en efficiënt gebeuren. Een school hoort geen brandhaard te zijn voor bacteriën en schimmels, maar een stimulerende omgeving gericht op het ontwikkelen van de toekomst. Neem BeeClean in de hand voor het algehele schoonmaakbeleid en ga zo effectief mogelijk met uw budget om.

Schoonmaak bij uw evenementen

Bij het plannen van evenementen heeft u als organisator genoeg dingen aan uw hoofd. Of het nu gaat om een sportevenement, festival of bedrijfsfeest: er zijn genoeg zaken te regelen. Het is fijn om de schoonmaak uit handen te geven aan een professionele partij. We ontzorgen u volledig, zodat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Schoonmaak door heel Nederland

BeeClean is al 40 jaar dé duurzame partner voor schoonmaakdiensten in Nederland. We zijn uw schoonmaakexperts in onder meer de volgende steden:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u op zoek naar informatie over onze schoonmaakdiensten? Bel ons op 085 486 6215 of vul het onderstaande contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.