Wilt u uw gevel, balkon of muren laten schoonmaken? Kies voor specialistische reiniging met de schoonmaakservice van BeeClean. Onze specialisten helpen u gedurende het hele jaar met al uw schoonmaakwerkzaamheden. Profiteer van de voordelen van BeeClean:

  • 40 jaar schoonmaakervaring
  • VGA-gecertificeerd
  • Milieubewuste werkwijze aan de hand van Lean and Green
  • Gebruik van de nieuwste technieken
Offerte aanvragen

Nicotineaanslag laten verwijderen

Nicotineaanslag en rooklucht herkent u gelijk als u in de woning van een roker bent. Plakkende, gelige muren en een doordringende rooklucht zijn hiervoor kenmerkend. Onze schoonmaakexperts helpen u graag de aanslag weg te krijgen en geven advies voor de beste aanpak.

Balkonreiniging

Is uw balkon toe aan een reinigingsbeurt, bijvoorbeeld door vogelpoep? BeeClean helpt u hier graag mee! We verwijderen vieze aanslag en/of vogelpoep op een verantwoorde en efficiënte manier, zodat u dit vieze klusje zelf niet hoeft uit te voeren.

Hoarding

Het schoonmaken van woningen die zijn overgenomen door verzamelwoede is een gigantische klus. Door de jarenlange hoarding van spullen ontstaat vaak een volgebouwde en onverzorgde woonruimte die tot het plafond gevuld is met spullen. BeeClean helpt u graag om orde te scheppen in uw schoonmaakproject. We delen de taken op in diverse, overzichtelijke projecten om alles weer handelbaar te maken.

Offerte aanvragen

Wietplantage ontruimen

Heeft u overlast gehad van een hennepkwekerij? Met de schoonmaakservice van BeeClean laat u de ruimte geheel ontruimen. We zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfsruimte weer te verhuren is na onze specialistische reiniging.

Bereik BeeClean

Heeft u vragen over onze specialistische reiniging of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op met BeeClean door te bellen naar 085 486 6215 of vul het contactformulier in.