De portiek is de eerste entree van een gebouw, het is dus van belang dat deze er netjes uitziet. BeeClean is dé partner om al uw portiekonderhoud uit te laten voeren. Het onderhouden van de portiek omvat het schoonhouden van de trappen, liften en entree. Schakel BeeClean in en profiteer van onze expertise:

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Veelzijdig schoonmaakbedrijf voor dagelijkse en specialistische werkzaamheden
  • Milieubewust en innovatief
  • Certificering in VGA en Lean and Green

Kies voor BeeClean voor uw portiekonderhoud door heel Nederland. Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen

Besteed uw portiekonderhoud uit

Het onderhoud van uw portiek besteed u eenvoudig uit aan BeeClean. We verzorgen de schoonmaak van uw entree, trappenhuis of lift volledig. Laat de entree van uw bedrijf of wooncomplex er zo goed als nieuw uitzien.

Optimaal verzorgde portiek

Laat uw portiekonderhoud uitvoeren door het schoonmaakbedrijf BeeClean. Zorg voor een frisse en verzorgde look van uw portiek en straal veiligheid en hygiëne uit. We maken uw portiek efficiënt en voordelig schoon door heel Nederland.

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met ons via 085 486 6215 of vul het onderstaande contactformulier in.